Motostivuitor

Motostivuitor sau electrostivuitor

Motostivuitor: motor termic sau electric?

In oferta Exclusiv Euro Utilaje SRL gasiti motostivuitor cu furcă echipat cu motor diesel sau GPL cat si electrostivuitor. Alegerea modelului adecvat nevoilor dumneavoastra depinde de cerințele individuale ale aplicatiei la care acesta este supus.

 

Vezi produse
Motostivuitor

Căutați randament în condiții de eficiență economică ridicată?

Motostivuitor unul dintre cele mai importante echipamente folosite în logistica marfurilor paletizate sau nepaletizate, care prin actiunea sa schimba pozitia mărfurile în depozitele și spațiile logistice, mecanismul fără de care viteza de miscare a lanțurilor logistice ar fi aproape nulă.

Vezi produse
Motostivuitor

Servicii pentru echipamentele de manipulat marfa

Închiriați sau achiziționați? Utilizați la interior sau exterior? La Exclusiv Euro Utilaje SRL veti gasi un motostivuitor, electrostivuitor sau transpalet care se potrivește cerințelor dvs. cu ajutorul serviciilor oferite de catre echipa noastra. 

Leasing financiar pentru o perioada cuprinsa intre 12 si 60 luni, avans de la minim 20%

Vezi servicii

produse recomandate

Motostivuitor diesel HELI CPCD15

Motostivuitoarele diesel sunt echipamente...

Afla mai multe

Electrostivuitor Hangcha CPD15

Electrostivuitorul Hangcha se preteaza pentru...

Afla mai multe

Motostivuitor diesel HELI CPCD18

Motostivuitoarele diesel sunt echipamente...

Afla mai multe

Electrostivuitor Hangcha CPD20

Electrostivuitor Hangcha se preteaza pentru...

Afla mai multe

servicii

Service stivuitoare

Exclusiv Euro Utilaje SRL, va asiguram intreaga gama de servicii pentru achizitia echipamentelor de manipulat marfa, precum si pachetul de mentenanta si asistenta tehnica prin echipe profesioniste de intretinere care se deplaseaza la locul de exploatare al utilajului.

Citeste mai mult

Piese de schimb

Echipamentele achizitionate sunt bunurile dumneavoastra care trebuie sa obtina performante maxime in spatiile de lucru si pentru a putea preveni uzura prematura a utilajelor ce poate fi cauzate de piese de slaba calitate, va recomandam sa utilizati doar piese de schimb originale.

Citeste mai mult

Despre noi

Echipa care formeaza proiectul “Exclusiv Euro Utilaje” activeaza de mai bine de 9 ani in piata echipamentelor pentru manipulat marfa.

In anul 2019 ne-am hotarat sa impreunam toate cunostintele si experienta acumulata in acest domeniu in cadrul acestui proiect comercial cu dorinta de a deveni un reper important al calitatii si bunei practici in domeniul din care activam.

Solutiile flexibile, servicii la cele mai inalte standard, echipamente pentru transport si manipulat marfa puternice si fiabile, mai ales un partener pe care se poate conta in orice moment, acesta reprezinta serviciul complet : asistenta in configurarea ofertei, sustinere in achizitie si servicii de post-vanzare de inalta calitate sunt serviciile oferite de catre Exclusiv Euro Utilaje SRL.

citeste mai mult

blog

Motostivuitor de teren accidentat HELI CPCD35

Motostivuitor de teren accidentat HELI CPCD35

citeste mai mult

Electrostivuitor Heli CPD25, baterie cu Lithiu-Ion

Electrostivuitor Heli CPD25, baterie cu Lithiu-Ion

citeste mai mult

Motostivuitoare termice conforme cu norma de poluare Stage Euro V

Motostivuitoare termice conforme cu norma de poluare Stage Euro V

citeste mai mult

produs recomandat

Motostivuitor diesel HELI CPCD15

Motostivuitoarele diesel sunt echipamente robuste si se preteaza pentru aplicatii la exterior in toate industriile, inclusiv in operatiile de manipulare, incarcare, descarcare sau transportare ale marfurilor paletizate. Sunt cunoscute ca cele mai eficiente si durabile echipamente, datorita sasiului robust si pot ridica sau transporta incarcaturi de la 1500 kg pana la 46000 kg.

Stivuitoarele diesel oferite de catre Exclusiv Euro Utilaje SRL va asigura solutia optima pentru fiecare nevoie de deservire a depozitelor dumneavoastra, acestea fiind pur si simplu eficiente.

Specificatiile principale ale unui motostivuitor diesel:

-   calitate si fiabilitatea ridicata prin motorizarile Isuzu, Kubota sau Mitsubishi;
-   miscare de translatie laterala a furcilor stanga/dreapta de 100 mm;
-   lumini de drum fata si spate cu tehnologie LED;
-   lungime standard a furcilor de 1220 mm;
-   tipuri de catarg: duplex, duplex cu free lift, triplex cu free lift;
-   catarg cu vizibilitate crescută, confort excelent pentru operator si siguranta in exploatare;
-   scaun ergonomic De Luxe cu suspensie cu senzor de prezenta al operatorului, centura de siguranta, cadru de protectie al operatorului deschis/ parbriz fata cu stergator/ acoperis plus geam spate sau cabina metalica full inchisa cu incalzire.

Descoperiți gama noastra de motostivuitoare noi cu motorizari diesel Stage Euro IIIA si V, cu capacități de încărcare de la 1,5 la 46 tone, care va asigura performanțe excelente și o manevrabilitate sigura si simplă într-un spațiu de lucru confortabil, atât în hală cât și în aer liber.

contact

Mesajul a fost trimis cu succes.

Mesajul nu a fost trimis. incercati din nou sau utilizati metode alternative de contact.