SC Active Bricolage SRL

Motostivuitoare termice conforme cu norma de poluare Stage Euro V

15.08.2022 #Echipamente
Motostivuitoare termice conforme cu norma de poluare Stage Euro V

SC Active Bricolage SRL va ofera prin stivuitoarele Hangcha o gama completa de motoare Stage V. Aceasta inseamna ca avem flexibilitatea de a indeplini toate cerintele dumneavoastra si de a va asigura ca veti obtine valori si performante optime de care doriti prin alegerea motorului Stage V.

Emisii reduse : este adoptat un set complet de sisteme de alimentare cu combustibil of-road Bosch, iar celebra tehnologie internationala de acoperire BASF este selectata pentru sistemul ATS (After-Treatment System), care este complet verificat prin dezvoltarea comuna impreuna cu Bosch. Emisia excelenta bruta a motorului face ca ATS pentru aceasta serie de motoare sa fie extrem de compacta.

Putere suficienta : Familia de motoare diesel acopera gamele de putere de la 37 la 95,7 kW, cuplul maxim poate ajunge la 430 Nm, cuplul de rezerva poate atinge mai mult de 25%, ceea ce face ca motorul sa ofere suficienta putere pentru orice aplicatie.

Economie perfecta : Bosch si Hangcha au efectuat teste de optimizare a performantei motorului, iar intreaga harta grafica a motorului are un consum excelent de combustibil. Consumul minim specific de combustibil este mai mic de 215g/kWh. In sarcina de lucru obisnuita consumul ajunge la un maxim de 220g/kWh.

High reliability:  Fiabilitatea este complet validata, sunt selectati doar furnizori internationali de prima clasa (Bosch, Kubota, Hutchinson, Cummmins, etc).

Cu SC Active Bricolage SRL si gama de echipamente performante Hangcha puteti indeplini toate standardele de emisii Stage V, care asigura nevoile specifice dumneavoastra pentru valoare, inovatie si performanta. Tehnologiile folosite in compunerea stivuitoarelor Hangcha includ sisteme de combustibil common rail, catalizator de oxidare diesel (DOC) si filtre de particule diesel (DPF).

Articole similare

27.11.2021 #Echipamente

Alegerea echipamentelor pentru ridicat

Alegerea echipamentelor pentru ridicat

citeste mai mult
01.07.2019 #Echipamente

Serviciul de buy-back

Serviciul de buy-back

citeste mai mult
01.07.2019 #Echipamente

Livrare stivuitor 3500 kg, model Hangcha CPCD 35

Livrare stivuitor 3500 kg, model Hangcha CPCD 35

citeste mai mult